Dorohoi News Logo

[VIDEO] Liderii locali ai PSD, PNL si PC au semnat protocolul de colaborare in cadrul aliantei USL

Turcanu-Onisa-Marcu

Cei trei lideri ai partidelor din alianta Uniunii Social Liberale, asistati de  primari si viceprimari ai celor trei formatiuni politice au semnat, simbata, protocolul de colaborare si la nivelul judetului. Evenimentul s-a desfasurat la Teatrul "Mihai Eminescu" din Botosani, unde au participat cateva sute de persoane. Reprezentantii USL Botosani au declarat ca toate deciziile in cadrul organizatiilor vor reprezenta consensul, scrie botosaninews.

"Orice hotarire luata de o parte sau cealalta a unuia din cele trei partide fara consultarea noastra va fi lovita de nulitate absoluta. Uniunea este constituita din trei partide si numai capacitatea celor trei partide, a liderilor in special si a colectivelor de negociere, va asigura continuitate si va da si forta necesara in uniune. Uniunea este creata la recomandarea domnului Dan Voiculescu, cu citeva luni in urma, iar Partidul Conservator vine cu un plus de imagine, este mai putin tavalit in viata politica, va putea sa fie liantul celor doua partide si cred ca toate trei, intr-o structura solida, vom putea cladi o noua politica in Romania", a precizat Paul Onisa, liderul organizatiei judetene a PC.

Liderii celor trei partide nu au specificat data cand va avea loc schimbarea vicepresedintelui CJ, Cristian Achitei. Luni ar fi ultima zi cand ar trebui depus proiectul de hotarire privind aceasta schimbare ca sa poata intra pe ordinea de zi a sedintei de CJ din 28 februarie. Schimbarea majoritatii in CJ si o realocare a fondurilor catre primariile subfinantate din PSD sunt primele obiective propuse spre a fi atinse de USL. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web